Concrete Fix

De Concrete Fix is een oplosmiddelvrije twee componenten (2K) lijm, respectievelijk reparatiepasta op basis van gemodificeerde gethixotropeerde epoxyharsen.

€28,05 Excl. btw Stukprijs: €9,35 / Kilogram
Beschikbaar
Mortel Verticaal

Mortel Verticaal is een uit twee componenten (2K) bestaande reparatiemortel. Mortel Verticaal wordt toegepast voor het repareren van betonschade.

€20,00 Excl. btw Stukprijs: €8,00 / Kilogram
Beschikbaar
Reparatiemortel 2CF

Reparatiemortel 2CF is een oplosmiddelvrij uit twee componenten bestaande reparatiemortel, op basis van gemodificeerde epoxyharsen. De mortel 2CF is geschikt voor zowel horizontaal als verticaal werk.

€20,00 Excl. btw Stukprijs: €8,00 / Kilogram
Beschikbaar
Reparatiemortel 3C

Reparatiemortel 3C is een oplosmiddelvrij 3 componenten (3K) reparatiemortel, op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Onze mortel 3C wordt toegepast waar vloeistofdichte reparaties noodzakelijk zijn.

€47,00 Excl. btw Stukprijs: €4,70 / Kilogram
Beschikbaar
Spachtellaag EP/XL

Oplosmiddelvrij licht gevuld pasteus twee componenten product (2K), op basis van gemodificeerde epoxyharsen. De Spachtellaag EP/XL is een eenvoudig verwerkbare, op alle gebieden te gebruiken spachtelplamuur met een grote kleefkracht en standvastheid.

€40,00 Excl. btw Stukprijs: €16,00 / Kilogram
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »