Hechtlaag HP

Hechtlaag HP is een oplosmiddelvrij, ongepigmenteerd twee componenten (2K) product op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Hechtlaag met een uitstekende hechting op problematische (licht vochtige) betonnen en stalen ondergronden.

€9,00 Excl. btw Stukprijs: €18,00 / Kilogram
Beschikbaar
Impregneer WD

Impregneer WD is een oplosmiddelvrij en ongevuld twee componenten (2K) product, op basis van gemodificeerde water emulgeerbare epoxyharsen. De Impregneer WD is een water dispergeerbaar epoxyharssysteem voor het impregneren van cementgebonden ondergronden.

€40,00 Excl. btw Stukprijs: €16,00 / Kilogram
Beschikbaar
Hechtlaag

Hechtlaag is een oplosmiddelvrij ongepigmenteerd twee componenten (2K) product, op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Standaard hechtlaag op basis van epoxyharsen voor onze vloersystemen.

€4.500,00 Excl. btw Stukprijs: €30,00 / Kilogram
Beschikbaar
Hechtlaag 412

Hechtlaag met een zeer hoge chemische bestandheid. Specifiek ontwikkeld voor onze 412 systemen.

€9,29 Excl. btw Stukprijs: €18,00 / Kilogram
Beschikbaar
Hechtlaag XT

Oplosmiddelvrij, ongepigmenteerd en ongevuld twee componenten product op basis vangemodificeerde epoxyharsen. Hechtlaag met een zeer snelle doorharding. Bij uitstek geschikt voor verwerking bij lagere temperaturen en een hoge relatieve luchtvochtigheid.

€140,00 Excl. btw Stukprijs: €14,00 / Kilogram
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »