Polyurethaan

Polyurethaan injectiehars. Wij verkopen een divers assortiment aan verschillende polyurethaan gebonden vloersystemen. Onze gietvloeren en aflakken zijn ideaal voor situaties waar flexibiliteit van het materiaal is gewenst. Een dergelijke gietvloer misstaat totaal niet in bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer. Hou er rekening mee dat niet al onze producten op de site staan, dus heeft u een specifiek vraagstuk, neem vooral contact op met onze klantenservice!

HARS-FLEX

HARS-FLEX is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van droge en vochtige scheuren, welke onderhevig zijn aan lichte zettingen. De verkregen afdichting is elastisch en staat beweging tot 10% van de oorspronkelijke scheurbreedte toe.

€11,00 Excl. btw Stukprijs: €22,00 / Kilogram
Beschikbaar
TACSS C852-N

TACSS C852-N is de katalysator voor de injectiehars TACSS 020. Dient te worden toegevoegd in een percentage van 5-10%. De hoeveelheid katalysator bepaald de uiteindelijke reactiesnelheid met water.

€5,08 Excl. btw Stukprijs: €20,33 / Kilogram
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »