Disclaimer

EPCE Bouwstoffen B.V. heeft alle zorg besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Er zal geen enkele garantie worden gegeven of verklaring worden gedaan, hetzij expliciet hetzij impliciet, met betrekking tot de billijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie op deze website of de pagina’s waarnaar deze website verwijst. EPCE Bouwstoffen B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het bezoeken en/of gebruiken van de website. Het foutloos en/of onafgebroken functioneren van de website wordt niet gegarandeerd.

Alle op de website gebruikte informatie, inclusief tekst, foto’s, illustraties, grafische materialen, (handels-)namen en logo’s, is eigendom van EPCE Bouwstoffen B.V. of door EPCE Bouwstoffen B.V. onder licentie gebruikt en beschermd volgens het auteursrecht, het merkrecht en/of andere wetten met betrekking tot intellectuele eigendom.

De intellectuele eigendomsrechten zijn op geen enkele manier overdraagbaar op personen of rechtspersonen die de site bezoeken. Gebruikers van de website mogen de inhoud hiervan niet kopiëren, distribueren, verspreiden of tegen betaling aan derden beschikbaar stellen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van EPCE Bouwstoffen B.V.

EPCE hanteert een betalingstermijn van 30 dagen, mits anders gesproken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »