Underlayment SL

Underlayment SL is een oplosmiddelvrij 2 componenten (2K) gevuld bindmiddelsysteem, op basis van gemodificeerde epoxyharsen. De Underlayment SL is een chemisch resistente zelf nivellerende gietbare compound, voor het aanbrengen van een naadloze vloeistofd

€50,00 Excl. btw Stukprijs: €10,00 / Kilogram
Beschikbaar
Spachtellaag EP/XL

Oplosmiddelvrij licht gevuld pasteus twee componenten product (2K), op basis van gemodificeerde epoxyharsen. De Spachtellaag EP/XL is een eenvoudig verwerkbare, op alle gebieden te gebruiken spachtelplamuur met een grote kleefkracht en standvastheid.

€40,00 Excl. btw Stukprijs: €16,00 / Kilogram
Beschikbaar
Underlayment SL 412

Underlayment SL 412 is een oplosmiddelvrij twee componenten (2K) gevuld bindmiddelsysteem, op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Egaliserende schraaplaag met een hoge chemische bestandheid, die mede direct kan fungeren als hechtlaag.

€65,00 Excl. btw Stukprijs: €13,00 / Kilogram
Beschikbaar
Underlayment SL-H

De EPCE Underlayment SL-H wordt toegepast als egaliserende hechtlaag onder de EPCE vloersystemen. Het systeem is licht gevuld met minerale vulstoffen, waardoor het systeem zowel als hechtlaag als egalisatielaag (bij afdoende verbruik) kan fungeren.

€29,00 Excl. btw Stukprijs: €11,60 / Kilogram
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »